Over drie weken is het zover: de Talentenproeverij 2021, Talent in de tent! Een week waarin alle medewerkers van Talentenregio-organisaties gratis kunnen deelnemen aan inspirerende workshop en webinars. We willen er natuurlijk een gezellig en interactief evenement van maken en daarom stellen wij met veel enthousiasme onze dagvoorzitter én regio-collega Poem ter Mors aan jullie voor.

 

Poem is programmaleider jongeren en democratie bij de provincie Overijssel, staat af en toe nog voor een klas én presenteert regelmatig bijeenkomsten en webinars. Poem is dagvoorzitter tijdens de webinars van Mark Tuitert en Sanny Verhoeven en zorgt voor een gezellige en interactieve online pubquiz. Hij stond ooit aan de wieg van de Talentenproeverij, dus de cirkel is rond! ‘’Jaren geleden heb ik namens gemeente Zwolle samen met Talentenregio de allereerste Talentenproeverij georganiseerd. Top om te zien dat onze regio nog steeds boordevol talent zit en Talentenregio ons hierin inspireert en activeert. Met veel plezier vervul ik deze rol tijdens de Talentenproeverij. Hopelijk tot 22 maart!’’

 

Wil jij je aanmelden voor workshops, webinars of de pubquiz? Via onze kalender kun jij de laatste plekjes bemachtigen! Let op: log in met jouw gegevens of maak een profiel aan.