Overslaan en naar de inhoud gaan

LET OP: laatste plaatsen a.s. donderdag voor de interactieve theatervoorstelling over de Omgevingswet!

20-11-2023

De Omgevingswet vraagt om een nieuwe manier van werken: hoe stellen we de initiatiefnemer centraal? Hoe gaan we om met integraal werken met andere partijen? Met participatie? Met handhaven versus regels stellen? Hoe ziet de samenwerking met onze inwoners en ketenpartners er in de toekomst uit? En wat vraagt dat van jou en jouw collega’s? Je leert het tijdens deze interactieve theatervoorstelling!

Op donderdagmiddag 23 november gaan we op een creatieve en ludieke manier aan de slag met vragen over de Omgevingswet! De nieuwe manier van werken en alles wat daarbij komt kijken vinden we belangrijk. Daar willen we ons, samen met jou, zo goed mogelijk op voorbereiden en in blijven ontwikkelen. Dit betekent dat jij van harte welkom bent voor deze interactieve theatervoorstelling over de Omgevingswet.

Deze voorstelling, die speciaal wordt georganiseerd voor collega’s van gemeente Raalte en voor medewerkers van Talentenregio-organisaties is a.s. donderdag van 14.30 tot 17.00 uur in het Hoftheater in Raalte. We sluiten de middag af met een gezellige borrel. De voorstelling is ontwikkeld en wordt geleid door het bedrijf Salsaparilla.

Ben jij erbij? Meld je hier gauw aan!