Overslaan en naar de inhoud gaan

Kevin Weijers geeft een lezing tijdens Talentenproeverij op 14 februari

17-01-2019


Na zijn zeer enthousiast ontvangen aanwezigheid tijdens de Topmanagementdag 2018 presenteren wij Kevin Weijers als 1e spreker tijdens de Talentenproeverij op 14 februari in het provinciehuis van Overijssel.

Kevin is Chief Exploration Officer (CEO) van De Wereld Rond in 80 Experimenten. Klinkt als een topjob, of niet? Kevin startte zijn werkende leven als ambtenaar en besloot in die periode  zijn werk te gaan maken van experimenten. Want waarom mailen we bijvoorbeeld zoveel? Kan dat ook anders? Hiermee begon zijn eerste experiment: stoppen met mailen! Inmiddels is hij 30 experimenten verder en zet hij organisaties graag aan het denken hoe zij het werk anders kunnen doen. Hij helpt bedrijven rond de hele wereld nieuwe ideeën te lanceren. Meestal in ruil voor eten en onderdak.

Kevin vertelt zijn verhaal van 13:30 uur tot 14:30 uur. Wil je daarbij aanwezig zijn? Je kunt zonder aanmelding deelnemen aan zijn lezing.

Talentenproeverij
Op 14 februari 2019 organiseren we alweer de 5e jaarlijkse Talentenproeverij. Tijdens deze jubileum-editie kun je net als andere jaren weer kennis maken met het trainings- en opleidingsprogramma van Talentenregio. We pakken dit jaar uit met een flink aantal nieuwe workshops. Zoals altijd kun je aan een los onderdeel meedoen, maar je bent natuurlijk ook welkom om aan het volledige programma deelnemen.

Binnenkort maken we het volledige programma bekend op onze website. Wil je het programma 2 dagen voor plaatsing op deze website ontvangen? Meld je nu dan al aan als belangstellende via Talentenproeverij@talentenregio.nl

Het workshopprogramma loopt vaak snel vol, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt om teleurstellingen te voorkomen.