Haal het beste uit jezelf in de Meester in je Werk Week

Nog is bijna zover!! Vrijdagochtend 8 november sluit de inschrijving. Gratis workshops, trainingen en activiteiten

Je kan kiezen uit heel veel GRATIS workshops, trainingen en activiteiten. Alle activiteiten tijdens de Meester in je Werk Week staan in het teken van je loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap maar zijn vooral boeiend, inspirerend en gewoon leuk! De workshops Visueel communiceren, Onbewust beïnvloeden en Onderhandelen voor vrouwen liepen storm, en zijn al vol. Gelukkig zijn er nog meer boeiende workshops en lezingen, maar wees er snel bij, want ook deze lopen vol. Er is nog plaats bij enkele workshops, zoals:

De natuur als leermeester

Eten of gegeten worden, leven en overleven, in je eentje of in de kudde. Hoe gaat een wolvenleider te werk? Hoe werkt een kudde paarden samen? En wat heeft dat te maken met jouw leef- en werkstijl? Dat vertelt Evelien Olyslagers je tijdens haar inspirerende workshop met de natuur als leermeester.

- Een andere kijk op leiderschap en samenwerking
- Gedrag, omgang en communicatie, van jezelf én de ander.
- Krijg inzicht in je bestaande patronen in jou leef- en werkomgeving
- Hoe ga je om met (te) hoge werkdruk?

 

Workshop WRKPLZR

Let op! Deze workshop is alléén voor mensen die (nog) meer plezier in hun werk willen, nog beter willen samenwerken met collega’s en die blij worden van blije burgers. Ben jij dat? Meld je dan aan voor de workshop WRKPLZR!

 

Verbinding van jong en oud

De Vuurmakers Anita de Jong en Lot Vegter geloven dat het verbinden van jong en oud leidt tot nieuw potentieel en creatieve energie. Hoe? In de workshop gaat het over jouw verhaal en hoe jij jouw creatieve energie optimaal kan benutten en hoe jij bij kan dragen aan de verbinding tussen jong en oud.

 

Reevediep meester in je werk wandeling

Trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen tijdens de Meester-in-je-werk-wandeling door het Reevediep in Kampen. Marianne Juk en Christina Weenk brengen je letterlijk en figuurlijk in beweging. Daarnaast zal projectleider Remko Schultz zijn kennis en ervaring delen over de totstandkoming van dit gebied. Dit wil je niet mislopen. Meld je nu aan!

Aanmelden

Kijk snel op Eventbrite waar nog plaats is en meld je aan.

 

Meester in je Werk Week op diverse locaties

Bij Talentenregio vinden wij het belangrijk dat jij alles uit jezelf kunt halen. Elke medewerker van een Talentenregio-organisatie kan daarom meedoen aan workshops, trainingen en activiteiten. Alle activiteiten tijdens de Meester in je Werk Week staan in het teken van je loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap, maar zijn vooral boeiend, inspirerend en gewoon leuk!

Talentenregio organiseert de Meester in je Werk Week en sluit daarmee aan bij het landelijk initiatief van het A&O Fonds.

Schrijf je direct in voor een of meer van de workshops. Alle workshops zijn gratis!