Gratis webinars
Talentenregio bestaat 10 jaar en wie jarig is trakteert. We willen ons jubileumjaar graag met jou vieren. In oktober, november en december staan er daarom drie inspirerende webinars op het programma waar medewerkers van Talentenregio-organisaties gratis aan kunnen deelnemen. Geef je snel op, want vol is vol!

 

Danny Makkelie
Donderdag 26 november, van 10.30 - 11.30

Danny Makkelie, een van de grootste Nederlandse voetbalscheidsrechters van dit moment en buiten het veld ook actief als politieagent. Tijdens dit webinar geeft hij je op interactieve wijze een kijkje in zijn wereld. Hij bundelt zijn praktijkervaringen tot een inhoudelijk en boeiend verhaal.

Sinds 2011 staat Danny op de internationale lijst van de FIFA/UEFA, hierdoor is hij vaak actief in de Champions League. In 2017 werd hij gepromoveerd naar de Elite lijst, waar hij samen in de hoogste groep met Internationale scheidsrechters zit die aanspraak maken op Europese- en Wereldkampioenschappen. Momenteel is Danny ook op parttime basis actief als leidinggevende bij de Nationale Politie als operationeel expert.

Het webinar gaat over teamwork, presteren onder druk, communicatie en technologie. Iedereen binnen een team moet zich verantwoordelijk voelen voor succes. Dit betekent afspraken nakomen, hard werken en elkaar succes ook gunnen. Tijdens dit webinar weet Danny de link tussen de topsport en het leiden van een team binnen een organisatie perfect te leggen. Aan de hand van videofragmenten, inclusief geluidsfragmenten van de headset-communicatie binnen het team, neemt Danny je op interactieve wijze mee. 

 

Jitkse Kramer
Dinsdag 8 december, van 10.30 - 11.30

Corona Cultuurshock: crisis of transformatie?
We doorleven een collectieve corona cultuurshock. Speciaal voor deze tijd verzorgt corporate antropoloog Jitske Kramer deze online lezing over de impact van de corona maatregelen op de samenleving, organisaties en teams. En wat dit vraagt van leiderschap en samenwerking.

Het ene moment zakt de moed je in de schoenen en het andere moment voel je een zee aan energie om door te zetten. Het lijken grillige emotionele golven die je kunnen overspoelen. Maar in wezen zijn het vier voorspelbare fases die iedereen in een net iets ander tempo doorloopt. Het webinar Corona Cultuurshock ordent de chaos waar we in zitten in vier opeenvolgende fases. Met wijsheden van over de hele wereld, zodat leiders en teams weer weten wat hen te doen staat.

 

Aanmelden
Meld je aan via deze link voor het webinar van Jitkse Kramer, en deze link voor het webinar van Danny Makkelie. Let op: log in met jouw account of maak een profiel aan om je aan te melden. Verdere informatie nadat jij je hebt aangemeld. Voor vragen kun je contact opnemen met miranda@talentenregio.nl.