Gratis webinars
Talentenregio bestaat 10 jaar en wie jarig is trakteert. We willen ons jubileumjaar graag met jou vieren. In oktober, november en december staan er daarom drie inspirerende webinars op het programma waar medewerkers van Talentenregio-organisaties gratis aan kunnen deelnemen. Geef je snel op, want vol is vol!

 

Werk aan een leuker werkend leven met Happyholics
Happy • ho • lic [Heppiehollik] (de;m,v; meervoud: Happyholics) 1. iemand die gewijd is aan het zoeken naar geluk in het werkende leven.

Ben jij een Happyholic? Werk jij omdat je daar energie van krijgt? En omdat je aan iets waardevols wilt bijdragen? Of werk jij vooral om geld te verdienen? Deze workshop is alleen voor jou als je gelooft dat het werkende leven leuk kan zijn, en je daar graag aan wilt werken. Doe jij het vooral voor het geld, dan is dit niks voor jou! In deze workshop verken je samen met Itamar de vijf pijlers van werkgeluk en word je ook daadwerkelijk aan het werk gezet. Benieuwd wat die pijlers zijn, en wat je kan doen om zelf invloed uit te oefenen op je eigen werkgeluk? Meld je dan aan!

 

Itamar Sharon
Auteur van het boek Happyholics en tevens mede-oprichter van het platform en trainingsbureau Happyholics: voor een leuker werkend leven.

 

Aanmelden
Wanneer? Donderdag 29 oktober van 10:30 tot 11.30, via Zoom. Meld je aan via deze link, door in te loggen met jouw account. Verdere informatie nadat jij je hebt aangemeld. Voor vragen kun je contact opnemen met miranda@talentenregio.nl.

Er volgen nog twee interessante webinars van Danny Makkelie en Jitkse Kramer, dus houdt onze website in de gaten!