Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis online inspiratiesessie Perspectief op pensioen!

08-02-2024

Komt de datum van jouw pensioen dichterbij en vraag jij je af hoe je al die tijd gaat invullen? Meld je dan aan voor onze gratis online inspiratiesessie Perspectief op pensioen op dinsdag 27 februari! Een inspiratiesessie voor mensen die binnen 3 jaar hun werkzame periode afsluiten en met pensioen gaan.

Je bent er misschien al even mee bezig of juist niet. Maar de datum komt steeds dichterbij, je pensioen. Hoe ga je al die tijd invullen? Een zwart gat of juist tijd voor hobby’s? Onderzoek laat zien dat het levensgeluk van mensen aantoonbaar hoger is wanneer zij zich zorgvuldig voorbereiden op hun afscheid van werk en zich vooraf bezinnen op de periode van pensioen. En dat is logisch, want er verandert straks veel in je leven, op allerlei gebieden. Alle reden dus om echt even de tijd te nemen voor deze bijzondere periode in jouw leven.

Tijdens deze gratis inspiratiesessie krijg je een eerste indruk van de training Perspectief op pensioen en maak je kennis met de trainer. De inspiratiesessie vindt plaats op dinsdag 27 februari van 12.00 tot 12.30 uur via Teams. De sessie is interactief en informeel, de insteek is een resultaatgerichte lunchbijeenkomst met tips die je direct kunt toepassen in de praktijk.  

Meld je gauw aan voor de gratis inspiratiesessie, vol is vol!  

Training 
Wil jij na de gratis inspiratiesessie meer inzicht, inspiratie en perspectief voor deze nieuwe levensfase? Meld je dan aan voor de driedaagse training Perspectief op pensioen die start op 29 april. Je leert geen vaardigheden, je hoeft geen leerdoelen te behalen en er zijn geen rollenspellen. Wat deze training je wél biedt is een goede gelegenheid om stil te staan bij het afronden van je werkzame leven en het voorbereiden op je volgende levensfase: de periode van jouw pensioen.  

Aanmelden voor de driedaagse training kan via deze link.