Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis online inspiratiesessie Mentale flexibiliteit bij veranderingen, stress en tegenslag

13-05-2024

Hoe blijf je functioneren ondanks alle veranderingen, uitdagingen, stress en tegenslag? Ontdek het tijdens de gratis online inspiratiesessie Mentale flexibiliteit op donderdag 6 juni van 12.00 tot 13.00 uur!

De wereld verandert in een ongekend tempo. Veel mensen en organisaties hebben of krijgen te maken met meer veranderingen, uitdagingen, stress en tegenslag dan ze gewend waren. Wat opvalt, is dat niet iedereen daar op dezelfde manier op reageert. Dat wordt voor een groot deel verklaard door iemands mentale flexibiliteit. En die kun je voor een groot deel ontwikkelen! 

Het trainen van jouw mentale flexibiliteit zou dan ook eigenlijk net zo vanzelfsprekend moeten zijn als het werken aan meer kennis en vaardigheden of het trainen van je conditie. Tijdens een gratis inspiratiesessie neemt Colinda van Dijk, schrijfster over het onderwerp, coach en oprichter van het Centrum voor Mentale Kracht, je een uur lang mee in wat mentale flexibiliteit is en wat het je oplevert. Je krijgt een aantal concrete inzichten én praktische technieken die je veerkracht versterken! Meld je hier aan voor de gratis inspiratiesessie op donderdag 6 juni van 12.00 tot 13.00 uur, vol is vol. 

Meer leren over het ontwikkelen van jouw mentale flexibiliteit én kracht? In de training Mentale kracht leer je alles over hoe jij dat kunt op een manier die bij jou past en effectief is. Lees hier meer over de training Mentale kracht of meld je aan.