Studio Vers Bestuur en de gemeente Kampen nodigen je uit voor Festina Lente! De inspiratiemiddag over bestuurlijke vernieuwing en participatie! Je bent van harte welkom op maandag 20 mei 2019. Deelname is gratis.

THiNK!

Worstel je als bestuurder of ambtenaar met participatietrajecten? Wil je weten hoe je doordacht inwoners kunt betrekken? En hoe je de raad en de gemeentelijke organisatie hierin samen kunt laten optrekken? Kom naar onze inspiratiemiddag over bestuurlijke vernieuwing en participatie!

Vers Bestuur

Hoe interesseren wij mensen om te voelen dat de publieke zaak ook van hen is, om nieuwe initiatiefnemers, bestuursleden, vrijwilligers, leden, stemmers te worden? Kennis van doelgroepen, zelfinzicht, een realisatie van je eigen rol in een razendsnel ontwikkelende bèta wereld, en een dramatisch andere houding van onszelf zijn essentieel voor een streven naar een echte dialoog in een vitale, samenredzame democratie.

Naast een bruisend plenair programma kun je ook deelnemen aan verschillende workshops en is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Check het programma via de aanmeldlink!

Datum en locatie

Maandag 20 mei 2019  |  12.00 - 16.30 uur
Stadsgehoorzaal Kampen

Link naar uitnodiging