Overslaan en naar de inhoud gaan

Egostrippen nieuwe opleidingspartner Talentenregio-traineeprogramma

18-07-2022

Per oktober 2022 start Egostrippen als nieuwe opleidingspartner voor ons traineeprogramma. Egostrippen heeft jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

De trainers van Egostrippen geven het onderdeel ‘persoonlijke ontwikkeling’ van het algemene en het financiële traineeprogramma van Talentenregio vorm. Persoonlijk leiderschap, samenwerken, vitaliteit en ondernemerschap zijn de onderwerpen waar hun passie ligt. Op vernieuwende, creatieve en interactieve wijze gaan de trainers van Egostrippen aan de slag met het verder vergroten van de eigenwaarde en het versterken van waardevolle verbindingen met anderen. Zo hebben de trainees straks alles in huis om meerwaarde te creëren voor zichzelf, elkaar, de organisatie en de samenleving. Het belooft een waardevolle ontwikkelreis te worden!

Onze huidige opleidingspartner Ellla, zal het persoonlijk ontwikkelingsdeel van de huidige traineegroepen blijven verzorgen. Heb je vragen over de aanbestedingsprocedure of over een van de traineeprogramma’s van Talentenregio, neem dan contact met ons op via info@talentenregio.nl