Overslaan en naar de inhoud gaan

Doe mee aan de training het Allround Ynnovator Programma!

03-11-2021


In deze training leer je alles over het begeleiden van het innovatieproces. Dit Allround Ynnovator Programma geeft handvatten om een innovatief idee een vliegende start te geven!

Het Allround Ynnovator Programma is een verdiepingstraining van 5 dagen, waarin we dieper ingaan op de verschillende fases van het innovatieproces: van het verkennen van een probleem tot het realiseren van ideeën. Of je nu te maken krijgt met een ingewikkeld vraagstuk ('wicked problems’), de uitvoering van ideeën een boost wilt geven of een vraagstuk hebt waarbij je meer nodig hebt dan het standaard sessieplan voor innovatiesessies. Als Allround Ynnovator kan je het allemaal!
 
In het Allround Ynnovator Programma staat Design Thinking centraal. Design Thinking is volgens het World Economic forum ‘the 21st-century skill in business’. Een aanpak die zich bij veel bedrijven al bewezen heeft en een goede manier is om complexe vraagstukken op te lossen. De Ynnovate-Methodiek staat bol van de Design Thinking werkvormen die in deze training met jou worden gedeeld. 

Het Allround Ynnovator Programma is voor iedereen die wil leren om probleemverkennings- en actiesessies te begeleiden. Dat zijn Ynnovators die op zoek zijn naar uitbreiding van hun Ynnovator skills of procesbegeleiders met een andere relevante basistraining. Ben je nog geen Ynnovator, maar wil je wel graag het Allround Ynnovator Programma volgen én beschik je over de juiste voorkennis? Dan plannen we voorafgaand aan deze training een intake met jou om te zorgen dat je helemaal klaar bent voor het Allround Ynnovator Programma.

De training bestaat uit 5 dagen: 13 en 14 december, 17 en 18 januari en 14 februari. Bij het inrichten van de trainingsdagen passen we de geldende coronarichtlijnen toe. We zorgen dat de training altijd op een veilige manier door kan gaan. 

Wil je meer informatie of wil jij je aanmelden? Klik dan Hier. Heb je vragen of wil je eerst overleggen of deze training wat voor jou is? Neem dan contact op met Miranda Snel van Talentenregio via 0529 488 262 of met Wendy Brooshooft van Ynnovate via 06 2133 8833.