Leer jij dit nieuwe jaar hoe je processen optimaliseert of hoe je LEGO in kunt zetten in je eigen werk? Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan biedt Talentenregio de online workshops Customer Journey en Werken met LEGO gratis aan!

Customer Journey
Customer Journey staat voor het pad dat een fictief persoon aflegt rondom een probleem of rondom de afname van een product of dienst. In deze workshop leer je Customer Journey succesvol te doorlopen waardoor je gericht problemen aanpakt en processen optimaliseert. De workshop vindt plaats op dinsdag 26 januari 2021 van 10:00 tot 12:00. Klik hier voor meer informatie.

Werken met LEGO
Tijdens de workshop Werken met LEGO ervaar je een aantal werkvormen met LEGO en leer je verschillende technieken om LEGO in te zetten in je eigen werk. De workshop vindt plaats op maandag 8 februari 2021 van 10:00 tot 12:00. Geen LEGO in huis? Voor €29 (exclusief BTW) krijg je een eigen LEGO kit thuisgestuurd. Hier vind je meer informatie.

Meld je aan door een mail te sturen naar miranda@talentenregio.nl of via bovenstaande links. Let op: log in met jouw account of maak een profiel aan om je aan te melden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en vol is vol!