Britt is trainee bij Talentenregio. Voor haar traineeship volgde zij de online training Baas in eigen loopbaan. Lees je mee met haar ervaring?

‘Inmiddels zijn de laatste maanden van mijn 2-jarige traineeship bij Talentenregio aangebroken. Dat betekent dat ik druk bezig ben met de vervolgstappen die ik wil zetten op de arbeidsmarkt. De Baas in eigen loopbaan training helpt hierbij perfect op weg.

De training heeft mij concrete tips opgeleverd, die ik direct in de praktijk kan toepassen. Ook heb ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen profiel; wie ben ik en wat zoek ik. Door dit visueel te maken en elkaar als trainees feedback te geven, ben ik mij meer bewust hoe ik mijn profiel het beste kan overbrengen aan anderen. Natuurlijk jammer om elkaar niet fysiek te ontmoeten, maar de training online volgen heeft ook voordelen. Er wordt goed geluisterd naar elkaar, de vragen die we elkaar stellen zijn scherp en de concentratie blijft hoog door de korte pauzes tussendoor. Een aanrader!’

Wil jij ook aan de slag met wat je wilt en kunt? Op zoek naar je talenten en mogelijkheden? Dit najaar worden nieuwe Baas in eigen loopbaan trainingen georganiseerd voor medewerkers van Talentenregio-organisaties. Meer informatie over de training? Lees het hier en meld je snel aan!