Arbeidsmarktversneller #3 – Jong@Gemeenten

De nieuwe arbeidsmarktversneller van het A&O Fonds komt eraan. Op dinsdag 26 november komt het A&O Fonds naar Zwolle. Een evenement die jij écht niet wil missen!

Wil je graag weten wat je kunt doen om jonge ambtenaren te behouden voor je organisatie? Om de unieke bijdrage van jonge collega’s echt tot zijn recht te laten komen? Kom dan naar Arbeidsmarktversneller #3. Natuurlijk nemen we je mee in de belangrijkste resultaten van het onderzoek Jong@Gemeenten. En er is méér. De experts van Youngworks wijden je in, in de leefwereld en drijfveren van jonge ambtenaren. Met die kennis op zak, gaan we aan de slag met de aanbevelingen uit het rapport.

De werkvormen van Youngworks zorgen ervoor dat jij en je collega’s de meest kansrijke en effectieve oplossingen in kaart brengen. En we kijken hoe je in jouw organisatie het gesprek over de resultaten uit Jong@Gemeenten kunt organiseren.

Het Programma – 26 november 2019
Locatie: Theater de Spiegel, Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle

9.30 uur               Ontvangst

10.00 uur            Aanvang programma
Prikkelende presentatie door Rutger van den Berg van Youngworks, waarin we de achtergronden en drijfveren van jonge ambtenaren beter leren kennen. Rutger deelt ook de bevindingen uit de interviews die hij hield voor Jong@Gemeenten.

Highlights van de enquêteresultaten, gepresenteerd door FUTUR en A&O fonds Gemeenten. Daarna begeleid door Youngworks aan de slag met het onderzoek:

1. Wat roepen de resultaten voor vragen op? Welke inzichten geeft het je?

2. De beste oplossing bovenaan. Welke aanbevelingen lijken het meest kansrijk en waarom?

3. Waarmee wil je aan de slag in jouw organisatie of jonge ambtenaren netwerk? En hoe kan A&O je daarbij helpen?

16.00 uur            Einde programma

Doe je mee? Meld je snel aan!
Aanmelden kan via de website van het A&O Fonds.

Let op! Het A&O Fonds brengt geen kosten in rekening voor je deelname aan Arbeidsmarktversneller #3. Als je je hebt aangemeld, rekenen ze op je komst. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Vraag een collega om in jouw plaats te gaan en geef haar of zijn naam aan het A&O Fonds door, of meld je af uiterlijk 5 werkdagen voor de bijeenkomst. Doe je dit niet, dan brengt het A&O Fonds €150,- in rekening.