Hoe kunnen we zorgen dat de regio Zwolle, waar ook jouw woonplaats onder valt, een aantrekkelijke regio wordt om te wonen en werken voor jong en oud(er)? Op maandag 13 mei gaan we met 250 Toekomstmakers (18-27 jarigen) in gesprek. Je bent van harte uitgenodigd daar bij te zijn!

13 mei: Het Toekomstmakers Event
Op maandagavond 13 mei vindt Het Toekomstmakers Event plaats. Tijdens dit event gaan we samen met jou in gesprek: wat heb jij nodig om hier je toekomst te bouwen? Wat maakt dat je hier blijft om te werken en te wonen? Dit is dé kans om te bepalen wat belangrijk is in jouw buurt, dorp of stad. Dat doe je niet alleen, maar met elkaar. Wij willen jouw stem horen, er wordt dus goed naar je geluisterd. We bouwen écht aan jouw toekomst! 

En dan.. 
Tijdens het Toekomstmakers Event worden alle meningen en ideeën samengebracht om de regio voor jou aantrekkelijk te maken. Wat kunnen we samen (jongeren, overheid, bedrijfsleven en onderwijs) doen om jou te boeien en te binden? De beste ideeën worden vervolgens verder uitgewerkt in een hackathon en expeditieteams. Jouw idee kan dus werkelijkheid worden! 

Speciale gast van de avond: Noah Zeeuw
Naast dat we regio Zwolle vorm gaan geven, komt ‘social creator’ Noah Zeeuw langs om samen met jou in gesprek te gaan over de toekomst. Ook lopen er andere experts rond en zijn er toffe prijzen te winnen! Eventuele vervoerskosten worden vergoed. 

Locatie en aanmelden
Wil jij meewerken om de regio Zwolle anno 2019 leefbaar en interessant te maken? Geef je dan nu op! Op onze website lees je meer informatie over Het Toekomstmakers Event.


Tot snel Toekomstmaker!

Met vriendelijke groet,
Iedereen van de Expeditie Regio Zwolle

www.expeditieregiozwolle.nl