Overslaan en naar de inhoud gaan

Kalender

Activiteiten en Trainingen

 • dinsdag 13 June

  Gratis proeverij: Energetisch in Balans

  In deze proeverij leer jij hoe je de balans vindt tussen gas geven en rust houden. Het is een individueel traject voor iedereen die op zoek is naar meer rust, bewustzijn, balans en eigenheid. Meld je gauw aan voor deze korte workshop op dinsdag 13 juni van 12.00 tot 13.30 uur! Deze proeverij in inclusief lunch.
 • dinsdag 20 June

  Training: Presentatievaardigheden

  Wil jij in alle rust, met meer zelfvertrouwen én met een authentieke stijl jouw boodschap helder en overtuigend overbrengen? Lees dan snel verder over deze training Presentatievaardigheden.
 • maandag 26 June

  Training: Introduction to Power BI

  Microsoft Power BI is een onmisbare interactieve tool waarmee je data makkelijk kunt visualiseren. Wil je goed bekend zijn met de mogelijkheden van Power BI voor het maken van (geavanceerde) analyses en rapportages? Volg dan deze inspirerende training.
 • dinsdag 27 June

  Training: Orde in de chaos en rust in het hoofd (2)

  We leven in het zogenaamde Informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel prikkels binnen op één dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’. Iedereen heeft tijd tekort. Wat zou jij doen als je door slimmer te werken, elke week een halve dag aan tijd overhoudt? In deze training leer je hoe jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent: jouw werk!
 • donderdag 29 June

  Training: Basiskennis Financiën voor Niet-financiële Medewerkers

  Als overheidsmedewerker hoef je niet alle details van de overheidsfinanciën te kennen, maar wil je wel de taal van financiën kunnen begrijpen en spreken. Aan alles rondom planvorming, budgettering en verslaglegging is namelijk wel een financiële component verbonden. Deze training helpt je goed op weg in de financiële wereld van de overheid.
 • donderdag 29 June

  Training: Vitale voornemens

  Wil jij aan de slag als Vitaliteitsambassadeur en wil je leren een frisse energieke training te geven over vitaliteit binnen de organisatie? Meld je aan en leer de training Vitale voornemens zelf te geven aan collega’s binnen jouw organisatie!