Overslaan en naar de inhoud gaan

Dalfsen

In het Overijsselse Vechtdal, vlakbij Zwolle, ligt de groene gemeente Dalfsen. Een landelijke gemeente met 28.000 inwoners, verdeeld over vijf kernen en een uitgestrekt buitengebied. In Dalfsen geloven we in de kracht van samenwerken. Niemand kent een kern, buurt of winkelstraat beter dan de mensen die er wonen en werken. Met projecten en onze dienstverlening dragen we bij aan een leefomgeving waar we nu en in de toekomst fijn samenleven, samenwonen en samenwerken mogelijk maken. Dat vinden we belangrijk en dat is wat je voelt als je werkt binnen de ongedwongen, informele en betrokken organisatie van de gemeente Dalfsen.


Onze toekomst, jouw uitdaging!
We zijn een wendbare organisatie met 220 medewerkers, waardoor we snel kunnen inspelen op veranderingen. Resultaatgerichtheid, zien van kansen en mogelijkheden en samenwerken aan het collectieve doel zijn de kernwaarden van de organisatie. We kennen korte lijnen tussen het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. Niet denken in problemen, maar in oplossingen hebben we hoog in het vaandel staan. We zijn een toekomstgerichte, energieke organisatie waarbij medewerkers de ruimte hebben om kansen te grijpen en dat doen we het liefst samen met onze inwoners, bedrijven, organisaties en instellingen.  

Voor Elkaar!
In Dalfsen zijn noaberschap, erbij horen, respect, dynamiek en nuchterheid belangrijke waarden voor toekomstige verandering. Het stimuleren, koesteren en benutten van de onderlinge verbondenheid vinden de inwoners van de gemeente Dalfsen belangrijk voor de toekomst. Het is dan ook de missie van de gemeente Dalfsen om werk te maken van de onderlinge verbondenheid in de kernen en het buitengebied. Werk je bij de gemeente Dalfsen, dan lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.. 

Een samenleving waarin iedereen mee kan doen
De basis van de Dalfser gemeenschap is naar elkaar omkijken en samen de toekomst vorm geven. Die boodschap is door inwoners ingesproken in een animatievideo. 

Benieuwd hoe ons werk eruit ziet? Deze video geeft een inkijkje in onze organisatie. Op www.dalfsen.nl vind je natuurlijk nog meer informatie.
 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/aM87lS2dVtA.jpg?itok=v8lfo3o_","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=aM87lS2dVtA&t=1s","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive, autoplaying)."]}