Overslaan en naar de inhoud gaan

Tiem

Aangenaam, wij zijn Tiem

Tiem is vanaf 1 januari 2019 dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de regio Zwolle. Wij brengen kandidaten, voor wie meedoen op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is, en werkgevers bij elkaar. Iedere uitdaging gaan wij aan, want Tiem gelooft in matches op de arbeidsmarkt. Kansen en mogelijkheden zijn er volop. Passend werk voor iedereen, dat vinden wij logisch. Wij laten zien waar kansen en mogelijkheden liggen en durven nieuwe stappen te zetten. Dat doen we niet alleen. Als netwerkpartner met daadkrachtige aanpak, weten wij mensen, organisaties en onderwijs aan elkaar te koppelen.


Naast de uitvoering van wettelijke taken, kijken we ook breder en innoveren graag. Juist vanuit onze jarenlange ervaring, brede kennis van de doelgroepen en het werkveld kunnen wij verrassende oplossingen bedenken. ‘Samen aan de slag’, is niet voor niets een motto dat ons past als een jas.

Tiem met een i?
Ja, wij zijn Tiem met een i. We gebruiken het woord team net even anders. In teamverband werken wij samen aan een optimaal resultaat. De i staat voor inclusief en individu. Met onze persoonlijke aanpak zetten wij het individu altijd centraal. Heel logisch dus dat wij team met een i schrijven.

Missie
Tiem begeleidt mensen die dat kunnen naar zo regulier mogelijk werk, in samenwerking met werkgevers, en biedt passend werk en ontwikkelingsmogelijkheden aan hen die dat nog niet kunnen.

Tiem staat voor:

Werkgeluk
Niets houdt ons tegen mensen het plezier van werken en het kunnen mee doen in de samenleving te laten ervaren.

Professionaliteit
Vanuit kennis en ervaring leveren wij daadkrachtige resultaten en persoonlijk maatwerk.

Verbinding
De kracht van succes zit in samenwerking. Met enthousiasme, vertrouwen en respect bouwen wij aan duurzame relaties en netwerken.

Vanuit deze waarden werkt Tiem dagelijks met en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer weten over Tiem, kijk dan op https://www.tiem.nl