Overslaan en naar de inhoud gaan

Veiligheidsregio IJsselland

Wij zijn: Veiligheidsregio IJsselland. Onze organisatie bestaat uit de brandweer, crisisbeheersing en rampenbestrijding en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR).


We voorkomen en beperken risico’s waar het kan en we bestrijden incidenten waar het moet. Dat kunnen we niet alleen. We doen dit samen met hulpdiensten, elf gemeenten en crisispartners. We bundelen onze krachten op het gebied van Brandweerzorg, Crisisbeheersing en rampenbestrijding en geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen

In onze regio wonen, werken en recreëren ruim 500.000 inwoners. Wij zijn er om de inwoners van onze regio beter te beschermen tegen de risico`s van branden, rampen en crises. Dankzij samenwerking zorgen we ervoor dat we steeds beter voorbereid zijn op het bestrijden van rampen en het onder controle houden van steeds groter wordende risico’s.
Onze informele, open sfeer gericht op samenwerking kenmerkt de organisatie.

Werken bij
Werken bij Veiligheidsregio IJsselland betekent dat je een bijdrage levert aan een veilige samenleving. Onze missie is het versterken van veiligheid in de fysieke leefomgeving door risico’s te beperken waar het kan en incidenten te bestrijden waar het moet. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: vertrouwen, verbinding en vakmanschap.

Vertrouwen, verbinding en vakmanschap
Onze kernwaarden vormen basis van de samenwerking met onze collega’s, partners en inwoners van IJsselland. Ze voorzien ons van een gemeenschappelijke taal, zijn overal in ons werk zichtbaar en maken deel uit van ons DNA als Veiligheidsregio IJsselland. Zo werken wij samen aan veiligheid.

Ontdek in deze video meer over de kernwaarden van Veiligheidsregio IJsselland.

Veiligheidsregio IJsselland als werkgever
Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie in ontwikkeling met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
•    flexibele werktijden;
•    sportfaciliteiten;
•    ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
•    balans tussen werk en privé dankzij programma’s op het gebied van vitaliteit en gezondheid, betaald ouderschapsverlof, bestedingsruimte in verlof en toelagen op basis van een individueel keuzebudge

Kijk voor meer informatie op www.vrijsselland.nl