Overslaan en naar de inhoud gaan

Heerde

Gemeente Heerde: wonen en werken waar anderen op vakantie gaan! Wil jij werken in onze bruisende organisatie?

Je komt dan te werken in één van de mooiste gemeenten van Nederland. De inwoners van de gemeente Heerde zijn er trots op om ‘te wonen waar anderen op vakantie gaan’. Het is niet voor niets dat Heerde het internationale keurmerk Cittaslow draagt. https://www.cittaslow.org/ Deze mooie gemeente heeft dan ook alles wat dit keurmerk in zich draagt: rust en ruimte, mooie natuur, rijke cultuurhistorie, streekproducten en een gastvrije bevolking met een rijk verenigingsleven.

Diverse soorten landschappen 
In de gemeente Heerde liggen diverse soorten landschappen dicht bij elkaar. In het westen het bos- en heidelandschap van de Veluwe. In het Oosten het rivierlandschap van de IJssel. En daartussen een mozaïek van bosschages en agrarische kavels. Verder kent Heerde veel cultuurhistorische monumenten, zoals de IJsselhoeven, de molens, watermolens, statige villa’s (waaronder kasteel Vosbergen) en historische kerkgebouwen (waaronder het kerkje van Vorchten, het oudst nog in gebruik zijnde kerkje van Nederland met de typerende zadeldakvorm).

Genieten van rust, natuur en cultuur 
In Heerde kun je volop genieten van rust, natuur en cultuur. Vele fietsroutes en (klompen)paden doorkruisen de gemeenten, zodat je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Bijvoorbeeld over de heide van De Dellen, waar u de schaapskudde ziet grazen. Of uitkijkend over de IJssel vanaf de IJsseldijk. Maar omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden: bekijk het in het filmpje van Visit Heerde! De vriendelijke bevolking van deze gastvrije gemeente ontvangt je graag!

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/T7KLtegdMbE.jpg?itok=C1sZiniI","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=T7KLtegdMbE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive, autoplaying)."]}


De organisatie
De gemeente Heerde kent drie belangrijke speerpunten in het werk: Samenleving, duurzaamheid en authenticiteit. Bekijk ze in onze corporate video.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/TJTSVfe2bCk.jpg?itok=wN8LMypF","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=TJTSVfe2bCk&t=10s","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive, autoplaying)."]}


De gemeentelijke organisatie bestaat uit zo’n 160 medewerkers, verdeeld over vijf afdelingen. Eigenaarschap en samenwerken zijn belangrijke kernbegrippen. De klant staat voor ons centraal. Daarom werken wij omgevingsbewust en ondernemend. Als medewerker krijg je alle ruimte om initiatief te nemen. We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt. Voor meer informatie over de gemeente kijk op: www.heerde.nl.