Overslaan en naar de inhoud gaan

Zwolle

Werken bij de gemeente Zwolle betekent werken in een van de jongste steden van Nederland. Jong van geest en jong van hart, maar met een Middeleeuwse binnenstad waar je heerlijk kunt eten, winkelen en genieten op de vele pleinen. De gemeente Zwolle heeft ruim 120.000 inwoners en ligt centraal in Overijssel.


Aandacht voor jou
Zwolle kan zich meten met de beste werkgevers in Nederland. Gemeente Zwolle was in 2010 volgens het ‘beste werkgeversonderzoek’ van Effectory de beste werkgever in de non-profit sector. Samen met Kampen mag Zwolle het predikaat Investor in People voeren. Dat is niet niks. Maar wat heb jij daar aan? In de praktijk betekent het: aandacht voor jou. Soft? Nee, want we denken ook aan de harde kant van de zaak. Zo maakt Zwolle maximaal gebruik van het ´cafetariamodel´: je kunt bij ons met jouw arbeidsvoorwaarden uitgebreid zaken doen, bijvoorbeeld voor extra vrije tijd, extra geld of extra pensioen.Ontwikkeling medewerkers
Ons concernbrede introductieprogramma is interactief en geeft jou een degelijke start. Nieuwkomers tot 36 jaar zijn welkom bij een actieve club, Jong Zwolle. Om het beste van jezelf te laten zien, is het belangrijk dat je zelfkennis hebt en inzicht in je potentie hebt. Hierbij ondersteunen we je met de dienstverlening van ons loopbaancentrum en ons uitgebreide interne aanbod met opleidingen. Ook is het mogelijk om in- en externe stages te lopen of een kijkje in de keuken van een ander te nemen in de week van de uitwisseling.

De stad Zwolle
Zwolle staat al jaren economisch in de top vijf van het land. De gemeente blijft hard werken aan de ontwikkeling van de stad. Dat ontwikkelen doen we samen met alle mogelijke partners, want samen een goed idee tot realiteit brengen werkt beter. Het gaat dus goed met Zwolle, en dat willen we graag zo houden. Maar er is meer dan economie. Zwolle wil ook graag de sociale, veilige en schone leefomgeving blijven die zij nu is. Als collega bij de gemeente draag jij bij aan een stad waarin we prettig samenleven en waar iedere inwoner telt. Een heerlijke stad, een stad om van te houden. Dat is Zwolle!

Voor meer informatie over de gemeente kijk op: www.zwolle.nl