De gemeenten Dalfsen, Deventer, Dronten, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Steenwijkerland, Westerveld, Zwolle, de Omgevinsgdienst IJsselland en shared service centre ONS willen een efficiënter inkoop- en inhuurproces. Sommige opdrachten hebben niet de omvang van het bedrag van een aanbesteding, maar de opdrachtgevers willen toch aan de beste bieder gunnen. Het team achter deze digitale marktplaats bewaakt de prijs én de kwaliteit van de aanbieders.

De marktplaats van Talentenregio is het digitale platform voor het inhuren van tijdelijke arbeidskrachten. Dit is dé plek waar specifieke aanvragen worden opengesteld voor bedrijven die personeel verhuren of detacheren én zzp'ers.

Leveranciers en zzp’ers die zijn geregistreerd op de marktplaats ontvangen alle aanvragen binnen de door hen opgegeven vakgebieden en kunnen hierop een aanbieding plaatsen. Bent u als leverancier of zzp’er nog niet ingeschreven, registreer u dan op Talentenregiohuurtin.nl!

Contact
Maak gebruik van de mogelijkheden op www.talentenregiohuurtin.nl of mail naar talentenregio@staffingms.com