Over precies één week trappen we de Talentenproeverij 2021 af. De online pubquiz en de webinars van schaatstalent en ondernemer Mark Tuitert, co-founder van The Ocean Cleanup Florian Dirkse én YouTuber Sanny Verhoeven worden gelivestreamd vanuit Dalfsen. Hierdoor krijg jij misschien wel dé kans om via de chat jouw vraag te stellen aan deze bijzondere sprekers!

De aanmeldingen stromen binnen, daarom breiden we het programma uit met een online inspiratiesessie van Arjen Banach! Arjen is een veelgevraagd spreker die in 2018 zelfs werd uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland, onder andere door de hoge mate van interactie, humor en energie in zijn sessies.

Tijdens zijn inspiratiesessie ‘Werken aan de toekomst’ op dinsdag 23 maart om 15.00 uur vertelt hij op een verfrissende manier wat zijn kijk is op vernieuwing, lef tonen en gebruikmaken van talenten.

Meld je aan voor de gratis inspiratiesessie, die in samenwerking met de Gemeente Hardenberg wordt aangeboden, via onze kalender. Hier zie je ook of jij nog een plekje kunt bemachtigen voor een van andere de webinars of workshops! Let op: log in met jouw account of maak een profiel aan om je aan te melden.