Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis proeverij Energetisch in Balans

22-02-2024

Wil jij de balans vinden tussen gas geven en rust houden? Meld je dan aan voor deze gratis proeverij Energetisch in Balans op donderdag 14 maart bij TIEM in Zwolle! Speciaal voor iedereen die op zoek is naar meer rust, bewustzijn, balans én eigenheid.

Energetisch in Balans. Dat klinkt fantastisch, maar het is een hele uitdaging waar veel mensen mee worstellen. Er moet van alles waardoor er een onnodige druk ontstaat met alle gevolgen van dien. Veel van ons staan constant ‘’aan’’ en hebben moeite met het vinden van rust en grenzen te stellen. Hoe blijf je overeind in de hectiek van je omgeving? Heb je wel tijd om je accu op te laden? En hoe zorg je ervoor dat je accu vol blijft? 

Sta weer veerkrachtig en energiek in het leven, dan ben je een inspiratiebron voor jezelf én je omgeving! Deze proeverij geeft je inzichten in hoe energie werkt en wat je allemaal kunt doen om jezelf in balans te krijgen en te houden. Deze vrijblijvende proeverij wordt gegeven door Emiel Nijenhuis van Standing Tree. Meer informatie is te vinden via https://www.standingtree.nl. Meer energie, meer eigenheid en meer balans, dat is waar we tijdens deze proeverij aan werken. Daarnaast is er ruimte voor een goed gesprek om samen te onderzoeken of een persoonlijk ontwikkeltraject bij je past.  

Datum en kosten 
Deze gratis proeverij is inclusief een broodje en vindt plaats op donderdag 14 maart van 11.00 tot 12.30 uur bij TIEM in Zwolle.

Aanmelden 
Enthousiast? Meld je hier gauw aan want vol is vol!