Overslaan en naar de inhoud gaan

Traineeprogramma

Wil jij ook ontdekken hoe leuk het is om voor de overheid te werken? Word dan trainee bij Talentenregio!

Binnen Talentenregio staan ontwikkeling en talent centraal. Sinds 2012 heeft Talentenregio daarom een eigen traineeprogramma met het doel om jong talent kennis te laten maken met de overheid en te laten zien hoe leuk het is om voor de overheid te werken! Dit doen we door het faciliteren van een uitdagend en persoonlijk ontwikkeltraject. We werken jaarlijks met meerdere traineegroepen en doen dit in samenwerking met verschillende Talentenregio-organisaties. 

Financieel traineeprogramma
In oktober 2022 start Talentenregio met een traineeprogramma speciaal voor financiële trainees! Wil jij jouw financiële talenten inzetten bij een overheidsorganisatie? Ga de uitdaging aan met Talentenregio en word onze nieuwe financial trainee! Klik op de knop 'Financiële trainees' en ontdek meer!

Ambtenaren van de toekomst 
Tijdens het traineeprogramma begeleiden wij jong talent om de veranderingen binnen de overheid vorm te geven. Wij geloven in de ambtenaren van de toekomst. We dagen trainees uit om met hun talenten een frisse blik te werpen op vertrouwde patronen. Zo gaan we aan de slag met het nemen van initiatief, vormgeven van opdrachten, behalen van resultaten, overtuigen en argumenteren. Hierdoor ontstaan nieuwe en krachtige verbindingen binnen de organisatie én met de samenleving. 

Ben jij er klaar voor om de ambtenaar van de toekomst te worden? Bekijk dan gauw de video over ons traineeprogramma of lees snel verder onder 'Over het traineeprogramma'. Ben jij opdrachtgever bij één van de Talentenregio-organisaties en wil je de mogelijkheden verkennen voor het werken met een trainee? Klik dan hier voor meer informatie!

Bekijk de video over het Talentenregio-traineeprogramma!