Nieuwe toetreders tot Talentenregio:

Welkom collega’s van de gemeente Apeldoorn, ONS Shared Service Centrum en Omgevingsdienst IJsselland .

 

Per 2018 zijn de gemeente Apeldoorn, ONS Shared Service Centrum en Omgevingsdienst IJsselland toegetreden tot Talentenregio. Daarmee is Talentenregio uitgebreid tot 24 organisaties!

 

ONS is een samenwerkingsverband van de gemeenten Zwolle en Kampen en de provincie Overijssel. Per 1 januari 2018 is het shared service centrum ONS een zelfstandige bedrijfsvoeringsorganisatie.

De Omgevingsdienst IJsselland is de opvolger van de voormalige RUD en is officieel 1 januari 2018 van start gegaan.  De OD IJsselland voert milieutaken uit in het kader van de Wabo, de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

 

Nu kunnen ook medewerkers van Omgevingsdienst IJsselland, ONS en gemeente Apeldoorn gebruik maken van alle mogelijkheden die Talentenregio biedt.

Wil je kennis maken met je collega’s van Omgevingsdienst IJsselland, ONS en gemeente Apeldoorn? Kijk dan op onze website voor hun gegevens.

Profiel

Door een profiel aan te maken op onze website, word je op de hoogte gehouden van al het nieuws omtrent Talentenregio.

Werk je bij één van de Talentenregio organisaties en wil je weten wat Talentenregio jou kan bieden? Kijk dan op onze website, maak een profiel aan of neem contact op via info@talentenregio.nl.