Op de foto's zie je de ondertekening van het convenant door Martin Post, directeur Tiem, in bijzijn van Sandra Lenderink, voorzitter stuurgroep en Christina Weenk, programma manager Talentenregio.

Per 2019 is Tiem toegetreden tot Talentenregio. Daarmee is Talentenregio uitgebreid tot 25 organisaties!

Medewerkers van Tiem kunnen nu ook gebruik maken van alle mogelijkheden die Talentenregio biedt.

Wil je kennis maken met je collega’s van Tiem.  Kijk dan op onze website voor hun gegevens.

https://tiem.nl/

Tiem is vanaf 1 januari 2019 dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de regio Zwolle. Zij brengen kandidaten, voor wie meedoen op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is, en werkgevers bij elkaar. Iedere uitdaging gaan zij aan, want Tiem gelooft in matches op de arbeidsmarkt! Dat doen ze niet alleen, want als netwerkpartner met daadkrachtige aanpak weten zij mensen, organisaties en onderwijs aan elkaar te koppelen.

Natuurlijk voert Tiem wettelijke taken uit, maar ze kijken ook breder en innoveren graag. Juist vanuit de jarenlange ervaring, brede kennis van de doelgroepen en het werkveld kunnen zij verrassende oplossingen bedenken. ‘Samen aan de slag’, is niet voor niets een motto dat hen past als een jas.

Tiem met een i?
Ja, Tiem met een i. Ze gebruiken het woord team net even anders. In teamverband werken zij samen aan een optimaal resultaat. De i staat voor inclusief en individu. Met persoonlijke aanpak zet Tiem het individu altijd centraal. Heel logisch dat zij team met een i schrijven.

Profiel
Door een profiel aan te maken op onze website, word je op de hoogte gehouden van al het nieuws omtrent Talentenregio. Zet ook even de vinkjes aan (via je profiel, beheer algemene update-mail). Je kunt kiezen welke updates je wilt ontvangen en hoe vaak.

Werk je bij één van de Talentenregio organisaties en wil je weten wat Talentenregio jou kan bieden? Kijk dan op onze website, maak een profiel aan of neem contact op via info@talentenregio.nl .