Shorttrack samenwerking:

Jeroen  Otter heeft op 30 mei heel enthousiast zijn verhaal verteld over zijn Shorttrack team NL. Wat een overeenkomsten met Talentenregio!

Wat is je doel? Goud!

Wat is de weg daar naar toe? Dit traject  moet voor iedereen volkomen helder zijn! Commitment en attitude  is het belangrijkst! Talent alleen is niet genoeg!  

 

De nieuwe gemeentesecretaris  van Dronten, Tineke van Lenthe, heet iedereen welkom in een bijna volle zaal in De Meerpaal in Dronten.  

 

Carla Pelgrom vertelt over haar ervaringen om te komen tot een goede integrale samenwerking.

 

 

Daarna was Jeroen Otter aan de beurt. Jeroen wist de aandacht van het publiek snel te trekken en vast te houden. Met zijn ervaring als topsporter en coach vertelt hij alles over het bereiken van doelen, het omgaan met tegenslagen en het werken in teamverband. Hoe moet je een team motiveren en welke omstandigheden zijn nodig om je team zo goed mogelijk te laten functioneren.  Met leuke anekdotes  over de omgang met de sporters werd dit helemaal duidelijk .

Zegt iedereen dat alles goed gaat, zoek dan naar iets dat beter kan, zoek een nieuwe uitdaging!

If everything seems under control, you’re not going fast enough.

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2019 zal er opnieuw een Talentenregio symposium worden georganiseerd. Houd de kalender in de gaten op www.talentenregio.nl