De week van 9 tot 13 november stond landelijk in het teken van de Meester in je Werk-week. Ook binnen Talentenregio werden een aantal trainingen, workshops en activiteiten georganiseerd in het teken van vakmanschap, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Zo kon je bij Blik, centrum voor loopbaan en ontwikkeling (Zwolle), de workshops SolIiciteren anno nu en Onbeperkt houdbaar in de wereld van werk, volgen. Medewerkers vanuit de regio hebben kunnen zien hoe Heerde het nieuwe werken toepast en in Dalfsen was de proeverij: Baas in eigen loopbaan. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de activiteiten die in de regio werden georganiseerd.

Door het hele land waren gemeenten aangesloten aan bij de Meester in je Werk-week.

Inspirerend, leerzaam en soms ook uitdagend. De hamvraag van deze week was: Wat kun je zelf doen om je te blijven ontwikkelen en meester in je vak te zijn. De boodschap? Ontwikkeling is niet alleen belangrijk of misschien wel noodzakelijk. Bezig zijn met je eigen vakmanschap en ontwikkeling is ook leuk!

Ook volgend jaar wordt er weer een Meester in je Werk-week georganiseerd van 14 t/m 18 november. In 2016 zal de week van de uitwisseling hier onderdeel van gaan uitmaken.