Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio-trainingen: Praktisch leidinggeven, presentatievaardigheden en politieke sensitiviteit

22-11-2022
Wil jij in alle rust, met meer zelfvertrouwen én met een authentieke stijl jouw boodschap helder en overtuigend overbrengen? Wil jij een eigen overtuigende stijl van leidinggeven ontwikkelen? Wil jij ontdekken hoe de politiek écht werkt en dit in jou eigen werk benutten? Lees snel verder om te ontdekken welke trainingen van Talentenregio jou daarbij kunnen helpen!

Training Praktisch leidinggeven
Na deze training behaal jij meer concrete resultaten, ken jij jouw sterke en zwakke punten als leidinggevende, weet jij welke stijl van leidinggeven het best bij een situatie past en beschik jij over de juiste communicatieve vaardigheden om je doelen te bereiken. Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die hun managementvaardigheden in een kort programma stevig willen aanscherpen. 

Deze training bestaat uit 3 dagen:

  • Maandag 5 december van 09:00 tot 16:30 uur
  • Maandag 19 december van 09:00 tot 16:30 uur
  • Maandag 9 januari van 09:00 tot 16:30 uur

Lees hier meer over de training Praktisch leidinggeven.  


Training Presentatievaardigheden
Iedereen kan presenteren want je presenteert je immers dagelijks aan de wereld om je heen. Tijdens de training gaan je dat finetunen. Je leert wat jouw sterke kanten en verbeterpunten zijn door tijdens de training zelf een paar presentaties te geven en daarop feedback te krijgen van de andere deelnemers. Door de diverse presentatietechnieken leer je hoe je op een overtuigende en natuurlijke wijze kunt communiceren met je toehoorders. Plankenkoorts en spreekangst verdwijnen en maken plaats voor presenteren met meer rust en meer zelfvertrouwen.

Deze training wordt fysiek gegeven op donderdag 26 januari van 09.00 tot 16.00 uur.

Lees hier meer over de training Presentatievaardigheden. 

Training Politieke sensitiviteit
Heb jij altijd al willen weten hoe bestuurders echt denken? Waarom ze soms, in jouw ogen, zulke irrationele beslissingen nemen? Politiek is onderdeel van ons leven als ambtenaar. Maar politiek gedoe is voor velen frustrerend, terwijl het voor anderen juist een zegen is. En voor jou? Ontdek het tijdens deze training en krijg concrete handvaten hoe jij slim en succesvol invloed kan uitoefenen op het politieke spel.

In deze training word je op praktische wijze wegwijs gemaakt in het werken in een politiek-bestuurlijke context. Je hoort het echte verhaal en leert daarmee vervolgens jouw eigen omgeving te analyseren en te zien wat de invloed is op jouw werk. Je krijgt tips en trucs hoe jij invloed kunt uitoefenen in het politieke spel en ook wanneer je dat juist beter niet kunt doen.

Deze fysieke training bestaat uit 1 volledige dag:
dinsdag 6 december van 10.00 tot 16.30 uur

Lees hier meer over de training Politieke sensitiviteit.

Bekijk hier het volledige aanbod aan Talentenregio-trainingen en volg ons op LinkedIn!