Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio-trainingen: Orde in de chaos en rust in het hoofd, Optimaal samenwerken, Baas in eigen loopbaan én Vitale voornemens

05-02-2024

Vraag jij je wel eens af of jij jouw talenten voldoende benut? Of kun je niet wachten om elke week een halve dag aan tijd over te houden? Ontdek je graag hoe jij optimaal samenwerkt óf wil jij aan de slag als vitaliteitsambassadeur binnen jouw organisatie? Lees dan gauw verder!

Training Orde in de chaos en rust in het hoofd  
We leven in het zogenaamde Informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel prikkels binnen op één dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’. Iedereen heeft tijd tekort. Wat zou jij doen als je door slimmer te werken, elke week een halve dag aan tijd overhoudt? In deze training leer je hoe jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent: jouw werk! Na deze training weet jij waar jouw effectiviteit ligt, hoe je zo efficiënt mogelijk kunt werken, is jouw Outlook zo ingericht dat je met gemak elke dag je Inbox leeg krijgt en een overzicht hebt van ál jouw taken.  

Deze training bestaat uit 2 dagen en een refresh-sessie en vindt plaats op:  

  • Dinsdag 5 maart van 9.00 tot 17.00 uur 
  • Dinsdag 19 maart van 9.00 tot 17.00 uur 
  • Dinsdag 14 mei (refresh-sessie) van 9.00 tot 12.00 uur 

Lees hier meer over de training Orde in de chaos en rust in het hoofd.

Training Optimaal samenwerken 
Door het hybride werken worden veel activiteiten, vergaderingen, trainingen en meetings efficiënter ingericht. Het is alleen niet altijd makkelijk om met evenveel energie, informatie en gezelligheid de ‘digitale’ deur uit te gaan. In deze online training worden werkvormen behandeld die online én offline werken, voor grote en kleine groepen, om interactie te stimuleren of juist even aandacht te hebben! Je leert effectiever, constructiever en plezieriger online, offline en hybride samenwerken. Zowel (team)geluk als het komen tot actie en besluiten komen aan bod.  
 
Deze online training vindt plaats op donderdag 7 maart van 14.00 tot 16.00 uur.  
 
Lees hier meer over de training Optimaal samenwerken.  
 
Training Baas in eigen loopbaan  
Vraag jij je wel eens af of jij jouw talenten voldoende benut? Zit er meer in het vat en wil je dat ontdekken? Of ben je uitgekeken in je huidige functie maar weet je niet precies wat je volgende stap is? Met deze training ga je op zoek naar jouw talenten en neem je de regie over je loopbaan in eigen handen! Na afloop heb je je (digitale) portfolio gevuld en kan je daarover in gesprek met je leidinggevende of andere relevante personen. Je hebt inzicht in je ambitie, de te zetten stappen en de bijbehorende aanpak.  
 
Deze training bestaat uit 2 dagen en vindt plaats op:  

Groep 1 
Maandag 25 maart van 9.00 tot 16.30 uur 
Maandag 22 april van 9.00 tot 16.30 uur 

Groep 2 
Woensdag 15 mei van 9.00 tot 16.30 uur  
Woensdag 12 juni van 9.00 tot 16.30 uur 

Lees hier meer over de training Baas in eigen loopbaan. 

Training Vitale voornemens  
Wil jij aan de slag als Vitaliteitsambassadeur en wil je leren een frisse energieke training te geven over vitaliteit, aan jouw collega’s binnen de organisatie? In deze training leer jij te werken met de TeamGelukT instrumenten, de breinformule voor verandering! Na deze training ben je Vitaliteitsambassadeur en kun je de training Vitale voornemens zelf geven aan collega’s binnen jouw organisatie. Je ontdekt hoe je vitaliteit onderwerp van gesprek laat worden binnen jouw organisatie en hoe je mensen motiveert van denken naar doen. 
 
Je ontvangt een kant en klaar draaiboek voor het zelf geven van de training Vitale voornemens. Je krijgt kennis over gedragsverandering en instrumenten om vitaliteit bespreekbaar te maken en een persoonlijk vitaliteitsplan op te stellen. 
 
Deze training bestaat uit 1 dag en vindt plaats op donderdag 4 april van 9.30 tot 17.00 uur. 
 
Lees hier meer over de training Vitale voornemens. 

Vitaliteit-inspiratie: liefde, inclusief liefde voor je eigen gezondheid! 
Op onze vitaliteit-pagina vind jij inspirerende artikelen, challenges én tips & weetjes voor een gezonde leefstijl! Bekijk leerzame content over vitaliteit en ontdek welke Talentenregio-trainingen wij aanbieden om jouw vitaliteit een boost te geven!   
 
Februari is de maand waarin we aanmoedigen om beweging centraal te stellen, of je nu je conditie wilt verbeteren, werken aan je mentale gezondheid of gewoon een moment voor jezelf wilt nemen. Deze periode draait om concrete stappen zetten richting een actiever en gezonder leven. Hoe ben jij van plan om beweging in je dagelijkse routine te integreren? 

Vitaliteit bij de Talentenproeverij 
Heb jij een plekje bemachtigd voor de Talentenproeverij 2024? Je kunt er aan de slag met vitaliteit! Geniet van een heerlijke stoelmassage of ontdek hoe jouw lichaam er werkelijk voor staat tijdens de health check. Ook kun je een heerlijke smoothie komen fietsen op de smoothiefiets! Zien we jou ook op de Talentenproeverij?