Het programma is compleet voor het Talentenregio symposium in De Meerpaal in Dronten.

Wij organiseren voor het 2e achtereenvolgende jaar het Talentenregio symposium. Met gepaste trots presenteren wij Jeroen Otter als 1e spreker. Jeroen Otter is (de olympisch succesvolle) bondscoach van de Nederlandse shorttrack(st)ers. De Nederlandse shorttrackploeg behaalde maar liefst vier medailles tijdens de Olympische Winterspelen in februari.

Programma:

14.00 uur: inloop

14.30 uur: start door Christina Weenk, dagvoorzitter, programmamanager Talentenregio

14.40 uur: Tineke van Lenthe, nieuwe gemeentesecretaris van Dronten

15.00 uur: Carla Pelgrom, integrale samenwerking

15.20 uur: Jeroen Otter, keynote speaker, succesvol olympisch shorttrackcoach

16.15 uur: afronding door Christina Weenk, Talentenregio

16.30 uur: afsluitende borrel

Tineke van Lenthe: is per 1 mei de nieuwe gemeentesecretaris van Dronten en zal ons welkom heten bij het symposium.

Carla Pelgrom: zij helpt de gemeente Kampen om te komen tot concern breed opleidingsprogramma rondom integraal samenwerken. Carla vertelt over haar ervaringen om te komen tot een goede integrale samenwerking (bv. op gebied van omgevingswet en sociaal domein).

Over keynote speaker Jeroen Otter: Shorttracker Jeroen Otter werd eind jaren tachtig met de Nederlandse mannenploeg vier keer wereldkampioen op de relay. In het voorjaar van 2010 wordt hij door de KNSB aangesteld tot bondscoach van de Nederlandse Shorttrack(st)ers, waarbij hij het eerste seizoen meteen zeer succesvol is. Voor het eerst in tijden behaalt de ploeg onder zijn leiding medailles bij de wereldkampioenschappen en in wereldbekerwedstrijden. En onlangs op de Olympische Spelen behaalde de Nederlandse shorttrackploeg zelfs vier medailles.

Met zijn ervaring als zowel topsporter en coach kan Jeroen Otter als geen ander vertellen over het bereiken van doelen, het omgaan met tegenslagen en het werken in teamverband. Hij weet als een van de beste hoe je een team moet motiveren en welke omstandigheden er nodig zijn om een team zo goed mogelijk te laten functioneren waarbij innovatie centraal staat. Het adagium van Mario Andretti is op Otter’s lijf geschreven: If everything seems under control, you’re not going fast enough.

Locatie en aanmelding:
Het Talentenregio symposium wordt dit jaar gehouden op woensdagmiddag 30 mei in De Meerpaal in Dronten.

Schrijf je zo snel mogelijk in via info@talentenregio.nl of via de activiteitenkalender  op deze website.