Op 5 maart was het zo ver: de Overijsselse Jonge Ambtenarendag vond plaats bij Hazemeijer in Hengelo. We begonnen de dag met een actieve opening van onze dagvoorzitter en Egostripper; Rick van Asperen! Al snel gaf hij het stokje over naar Esther van der Storm van Ynnovate, die 3 handige tips gaf om Ć©chte verandering te bereiken (en om eens iets nieuws uit te proberen). Na nog een extra kopje koffie startten de deelnemers met hun eerste workshop. De reacties waren positief!

In de pauze was het tijd voor de Mensenbingo: op leuke en actieve manier kennismaken en netwerken met alle andere deelnemers. Het was mooi om te zien hoe gemakkelijk iedereen met elkaar in gesprek raakte. Daarna door naar een tweede workshop, waarbij iedereen een andere keuze had gemaakt uit het aanbod. De middag liep op zijn einde met de TEDTalk van jonge wethouder Roy de Witte (gemeente Tubbergen), welke op t-shirt-strippende wijze zijn verhaal vertelde! Er werd geƫindigd met een gezellige borrel, waarbij verschillende deelnemers aangaven de volgende editie in 2016 te willen organiseren.

Zelf zien hoe de OJA dag was? Bekijk dan ons filmpje!

Als organisatie willen we alle deelnemers, hulptroepen en andere enthousiastelingen bedanken voor hun bijdrage. We hopen jullie in 2016 weer te zien!