Een week boordevol met interessante sprekers, workshops en activiteiten moeten we op gepaste wijze afsluiten. Wij zijn blij dat het A&O fonds gemeenten Talentenregio heeft uitgekozen om de Meester in je Werk-week landelijk af te sluiten.

Dit doen we op donderdag 16 november in Dronten. Van 14.00 tot 17.00 uur zijn wij te gast in Theater de Meerpaal. Wil jij jouw loopbaan voorzien van een energieke impuls, dan moet je zeker aansluiten!

Workshop Vitaliteit & Energie tijdens de afsluiting

Je effectiviteit vergroten zonder méér werkuren in een dag te stoppen. Dat wil natuurlijk iedereen. In de workshop Vitaliteit & Energie krijg jij handvatten om bewuster met je persoonlijke energie om te gaan en hoe je jezelf te allen tijde kunt opladen. Door een aantal kleine aanpassingen in je gedrag kun je veel effectiever omgaan met je energie en deze optimaliseren. Gedurende de workshop volgen we een kader vanuit wetenschappelijk onderzoek wat je direct zelf kunt toepassen.

De middag sluiten af met vrolijke pubquiz die volledig in het teken staat van loopbaan, vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. De Meester in je Werk-week 2018 is de basis voor deze quiz. Uiteraard is hier volop ruimte voor netwerken en wij zorgen voor een borrel met hapje en drankje.

Programma
14.00 uur   Inloop

14.30 uur   Workshop Vitaliteit & Energie van Talent First

15.30 uur    Pubquiz en borrel met hapje en drankje

17.00 uur    Afsluiting

Geef jouw loopbaan ook een energieke impuls en doe mee met deze landelijke afsluitmiddag!

Meld je aan via www.talentenregio.nl of door een mail te sturen naar meesterinjewerk@talentenregio.nl