Het is nog zomer(vakantie). Prima tijd om te kijken welke trainingen, workshops of opleidingen je dit jaar nog wilt gaan volgen.

Talentenregio organiseert de volgende trainingen vanaf september:

Mindfulness op het werk: werken vanuit rust en aandacht, start 10 september

 • Het is zo vanzelfsprekend om druk te zijn en veel te moeten, zowel op het werk als thuis. Mindfulness is een krachtige manier om de uitdagingen in je werk, de dynamiek van alledag en werkstress het hoofd te bieden.

Leef je (werk) Bucketlist!, start 18 september

 • Droom jij er wel eens van nu echt eens je passie te gaan leven; bijvoorbeeld die mooie reis te maken, een nieuwe hobby op te pakken, meer tijd voor jezelf (en je familie) te maken of…? Maar is het er nog steeds niet van gekomen? En ben je iemand die wil groeien binnen je werkzame leven. Misschien nog eens van functie veranderen, assertiever worden, je skills bijwerken of oude niet helpende patronen doorbreken ….? Dan biedt deze unieke training je een kans om met jouw dromen en doelen aan de slag te gaan.

Workshop Effectief communiceren vanuit jezelf met de ander!, 20 september

 • Unieke 1-daagse training door Debbie Kotteman, imagocoach van de succesvolle workshop ’Presenteer de beste versie van jezelf’ Leer je gesprekspartner(s) ‘lezen’! Het resultaat? Communiceren gaat gemakkelijker en je bereikt je doelen effectiever!

Masterclass boeiend presenteren en interacteren, start 26 september

 • Spreken in een groep is soms al een hele uitdaging, laat staan voor een groep. Spreken in het openbaar blijkt uit wetenschappelijk onderzoek zelfs fobie nummer 1 te zijn. Ook als je zonder moeite al spreekt voor groepen is dit een waardevolle inspirerende training! Want…..weet je zeker dat hetgeen je vertelt daadwerkelijk landt bij je toehoorders? Ervaart men inspiratie als jij spreekt?

Presenteer de beste versie van jezelf!, 4 oktober

 • Ontdek de kracht van je uiterlijke ik en maak de klik! Jouw buitenkant laat zien wie je bent. Direct en zonder woorden. Is die persoonlijke verpakking een goede vertaling van je kwaliteiten, dan straal je dat uit. Vergroot je persoonlijk effect en maak met jouw uitstraling de door jou gewenste impact. De eerste indruk die we immers van elkaar hebben is hét vertrekpunt van de vervolg communicatie. 

Leergang persoonlijk leiderschap, start 4 oktober

 • Ben jij iemand die bewust betekenis wil geven aan jouw werk? Ben jij op zoek naar een waardevol netwerk binnen deze regio? Wil jij meer inzicht in de kansen en uitdagingen in de maatschappij waarin wij samen leven, wonen en werken? En samen met anderen op zoek naar hoe jij het verschil kunt maken? Dan is deze leergang iets voor jou.

Leergang “Ambtenaar van de toekomst”, start 8 oktober

 • Het aardige van de toekomst is dat ze vandaag begint! Ben jij de ambtenaar van de toekomst? Alleen deskundig zijn als de ambtenaar van morgen is allang niet meer voldoende. Als gemeenteambtenaar heb je zelf ook een belangrijke rol in alle ontwikkelingen. Ontwikkelingen van de gemeente, klantvragen en natuurlijk de ontwikkeling van je eigen loopbaan. Je bent en blijft te allen tijde regisseur over je eigen loopbaan. 

Workshop flexibiliteit: omgaan met constante verandering, 18 oktober

 • Hoe vergroot je flexibiliteit in lichaam en geest? Deze vraag staat centraal in de energieke en dynamische workshop van Astrid Willems. Bereid je voor op een energieke en dynamische sessie met veel interactie.

APK Persoonlijke kracht/Opfristraining Egostrippen, 18 oktober

 • YES! Daar is hij dan eindelijk! Op verzoek van veel oud-cursisten is er nu de mogelijkheid voor een jaarlijkse mentale APK!

Vitale kracht, start 26 november

 • Je gezondheid is waarschijnlijk één van de belangrijkste zaken in je leven. Zolang alles goed loopt sta je daar meestal niet bij stil. Maar wist je dat stress op het werk beroepsziekte nummer 1 is? De training Vitale kracht sluit aan bij de wens van 3 miljoen werknemers om handvatten te krijgen om met (werk)stress en burn-outklachten om te gaan.

Leergang samenwerken in de Triple Helix van de Regio Zwolle / Talentenregio, start 29 november

 • Een leergang op maat, voor professionals van gemeenten, provincie, onderwijs en het bedrijfsleven. Samenwerken loont in de Triple Helix, kortom, met de drie, of vier O's van overheid, onderne­mers en onderwijs-onderzoek.

  Voor: medewerkers van provincie, gemeenten, werkgeversorganisaties en onderwijs- en onderzoeksorganisaties die zich willen ontwikkelen tot samenwerkingsprofessional in de Triple Helix. Professionals van deze organisaties die werken aan inhoudelijke thema’s en opgaven waarvoor samen­werking in de Triple Helix noodzakelijk is.

Breinmanagement, start 29 november

 • Leer de geheimen van je brein en hoe je er het maximale uithaalt!

Open leiderschapsleergang Mission Command, start 29 januari 2019

 • Effectief leiderschap in een dynamische omgeving. Nieuwe technologieën ontwikkelen zich razendsnel en hebben grote invloed op je organisatie en markt. Reviews op internet laten zich niet voorspellen en vereisen directe actie. En plannen zijn vaak al verouderd voordat ze op papier staan. Voor je het weet ben je in onze 24-uurseconomie als leidinggevende alleen maar aan het hollen en heb je voortdurend het gevoel achter de feiten aan te lopen. Want effectief een team leiden in een wereld die steeds dynamischer en complexer wordt, hoe doe je dat? Herkenbaar? Meld je aan voor de open leiderschapsleergang volgens de principes van Mission Command.

Noteer daarnaast ook in je agenda de Meester in je werk-week van 12 t/m 16 november. Zie terugblik Meester in je werk week 2017 voor een indruk.

Geef je nu op via de aanmeldknop onder de training of via info@talentenregio.nl