Op 30 mei organiseren wij voor het 2e jaar achtereenvolgende jaar het Talentenregiosymposium. Met gepaste trots presenteren wij Jeroen Otter als 1e spreker. Jeroen Otter is bondscoach van de Nederlandse shorttrack(st)ers. Je kunt je vanaf nu aanmelden.

 

Over Jeroen Otter
Shorttracker Jeroen Otter werd eind jaren tachtig met de Nederlandse mannenploeg vier keer wereldkampioen op de relay. In het voorjaar van 2010 wordt hij door de KNSB aangesteld tot bondscoach van de Nederlandse Shorttrack(st)ers, waarbij hij het eerste seizoen meteen zeer succesvol is. Voor het eerst in tijden behaalt de ploeg onder zijn leiding medailles bij de wereldkampioenschappen en in wereldbekerwedstrijden. Op de meest recente Olympische Spelen behaalde de Nederlandse ploeg zelfs vier medailles.

Met zijn ervaring als zowel topsporter en coach kan Jeroen Otter als geen ander vertellen over het bereiken van doelen, het omgaan met tegenslagen en het werken in teamverband. Hij weet als een van de beste hoe je een team moet motiveren en welke omstandigheden er nodig zijn om een team zo goed mogelijk te laten functioneren waarbij innovatie centraal staat. Het adagium van Mario Andretti is op Otter’s lijf geschreven: If everything seems under control, you’re not going fast enough.

 

Aanmelden
Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het Talentenregiosymposium 2018. Het Talentenregiosymposium wordt dit jaar gehouden op woensdagmiddag 30 mei in De Meerpaal in Dronten. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het programma en schrijf je zo snel mogelijk in via info@talentenregio.nl of via de activiteitenkalender op deze website.