Wist je dat je via Talentenregio verschillende trainingen kunt volgen?
Neem een kijkje in onze kalender waarin je leerzame trainingen vindt. Meld je snel aan voor die training die jouw loopbaan een boost kan geven!


Training Persoonlijke kracht
15 september & 6 oktober en een terugkomdag op 17 november

Wil je nieuwe wegen ontdekken in de uitvoering van je taken en wil je meer bereiken met minder moeite? Kom in jouw kracht te staan en meld je aan voor deze verrassende en zeer praktische training in persoonlijk leiderschap! Er wordt aandacht besteed aan de thema’s ‘omgaan met veranderingen in je werk’, ‘balans tussen werk en privé’ en ‘meer plezier en energie in je werk’. Deze training bestaat uit twee dagdelen en is inspirerend en praktisch. Er worden namelijk voorbeelden uit jouw dagelijkse praktijk gebruikt waardoor je de meerwaarde en uitdaging ervaart!

Klik hier voor meer informatie over de kosten en om je aan te melden voor deze training. De beschikbare plekken zijn beperkt.

Training Baas in eigen loopbaan
2 november & 14 december
Waar ben jij goed in? Hoe onderscheid jij je van andere en breng je dat helder en overtuigend over?
Maak jij gebruik van al je talenten of zit er meer in het vat en wil je dat ontdekken? Tijdens deze
2-daagse training sta je stil bij je loopbaan en ga je op zoek naar je talenten en mogelijkheden. Je neemt de regie over je loopbaan en maakt een plan van aanpak met concrete vervolgstappen voor de nabije en verdere toekomst! Deze training wordt je gratis aangeboden door je werkgever en door Talentenregio.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden voor deze training. De beschikbare plekken zijn beperkt.

Benieuwd naar meer trainingen via Talentenregio?
Klik hier voor een overzicht van het volledige aanbod.