Op dit moment ben ik op detacheringsbasis werkzaam bij de Gemeente Nunspeet als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) en als toezichthouder Drank- en Horecawet.

Per 1 januari 2019 kom ik in vaste dienst bij deze gemeente.

Hiervoor, dus op dit moment eigenlijk nog, ben/was ik werkzaam bij de gemeente Dronten.

Hier heb ik ruim 24 jaar met veel plezier gewerkt.

Ik was daar medewerker van de buitendienst en zat op  de zijlader en deed daarnaast ook nog zaken als toezichthouder van de APV en ASV. Ook deed ik daar gladheidsbestrijding en was ik lid van de OR van de gemeente Dronten.

De reden dat ik heb gesolliciteerd via Talentenregio is omdat er een grotere kans aanwezig is dat je een andere baan vindt dan wanneer je extern solliciteert. En ik moet erbij zeggen dat het via een tip van een collega van Dronten bij mij binnen kwam.

De overgang naar de Gemeente Nunspeet verloopt soepel. Natuurlijk zijn er verschillen, maar ik moet zeggen dat ik mij hier thuis voel. Het is net 1 grote familie.

De ervaring leert mij dat Talentenregio een goed middel is om ander werk te vinden en ik vind dat een positief iets. En ik kan al mijn collega’s aanraden om een profiel aan te maken op de Talentenregio website. Je weet nooit waartoe het kan leiden. Ik ben maar 1 van de vele.

Edwin Baars