Wat moet Talentenregio in de toekomst doen?

Bij de start van Talentenregio zijn, na een onderzoek van een extern bureau, doelen geformuleerd voor Talentenregio. Ondertussen is Talentenregio een paar jaar verder en gegroeid. Past datgene wat destijds geformuleerd is nog bij de Talentenregio van nu? Talentenregio heeft aan een aantal van onze trainees gevraagd om dat te onderzoeken.

Talentenregio is er voor de ruim 7000 medewerkers uit de 24 overheidsorganisaties die zij vertegenwoordigd. Daarom willen we graag onder andere van die medewerkers (ja, van jou dus) weten waar volgens hen de uitdagingen van de toekomst liggen en op welke manier Talentenregio daar bij kan helpen. De hoofdvraag van het onderzoek is: Hoe kan Talentenregio bijdragen aan toekomstbestendige talentvolle overheidsorganisaties?

Op 23 mei willen we hier graag met jou over nadenken. Kom (samen met jouw collega’s) naar het gemeentehuis in Raalte en laat je mening horen! Het tijdstip wordt van 9 tot 11 uur of van 14 tot 16 uur, afhankelijk van het aantal opgaven kiezen we of we 1 of 2 sessies doen.

Meld je aan via sharon.neulen@raalte.nl en laat weten op welk tijdstip jij wilt aanschuiven.