Toe aan een frisse blik op je loopbaan? Dan ben je bij Blik aan het juiste adres! Blik is de nieuwe naam van het Loopbaancentrum van de gemeente Zwolle. Een nieuwe naam voor een vertrouwd aanbod.

Door alle veranderingen en ontwikkelingen in organisaties en op de arbeidsmarkt draait het tegenwoordig steeds meer om zelfkennis, vitaliteit en (zelf)presentatie. Een blik werpen op jezelf en de kansen en mogelijkheden,  blikken vol oordelen en belemmeringen omver gooien, onbeperkt houdbaar zijn als een conservenblik… het zijn allemaal associaties waarmee Blik als centrum van loopbaan & talen wil inspireren. En vooral ook wil aanzetten tot bewustwording en actie.

Aanbod

Wie (beter) wil omgaan met alle veranderingen in de wereld van werk en wie inzicht wil hebben in zijn eigenschappen, kwaliteiten en mogelijkheden is bij Blik aan het juiste adres. Maak je eigen plan, dan word je geen onderdeel van het plan van een ander, is het motto. Ook leidinggevenden en HR-adviseurs kunnen bij Blik terecht voor vragen over mobiliteit, begeleiding van werk naar werk, talentontwikkeling en vitaliteit van medewerkers. Wij denken graag mee.

Online tools

Bij een nieuwe naam, hoort ook een nieuwe website. Op blik.zwolle.nl lees je wat Blik te bieden heeft. Naast maatwerktrajecten zijn dat bijvoorbeeld ook trainingen en instrumenten die we inzetten, zoals de Talent Motivatie Analyse. Verder kun je kennismaken met de loopbaanadviseurs en online tests doen. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje.

Netwerk

Blik is onderdeel van de afdeling HR, maar het werkterrein van Blik reikt verder dan de gemeente Zwolle alleen. Ook medewerkers die werkzaam zijn voor collega-gemeenten in de Talentenregio, de provincie Overijssel en enkele andere (semi-)overheidsorganisaties kunnen voor loopbaanadvies en –begeleiding terecht bij Blik. In het netwerk van Blik: de Isala Klinieken, IND, GGD, Kadaster, Hogeschool Windesheim, Belastingdienst, Achmea, Politieacademie, Regio Politie IJsselland en diverse (commerciële) bedrijven uit Zwolle en omgeving.

Werp een blik op je eigen ik

Zin in een frisse blik op je loopbaan? Om met (nieuwe) energie weer aan de slag te gaan? Haal eruit, wat er inzit! Ga naar blik.zwolle.nl. Of maak een afspraak via (038) 498 2475.