Kom ook naar de allereerste Overijsselse Jonge Ambtenarendag!

Weet jij ook wel dat we als overheid de komende jaren voor grote uitdagingen staan? Dat we hiervoor op een andere manier moeten gaan (samen)werken? Maar vraag je je tegelijkertijd af hoe dat dan moet? Kom dan naar de allereerste editie van de Overijsselse Jonge Ambtenarendag (OJA!) en laat je op een actieve en andere manier inspireren!  De dag is bedoeld voor de jonge Overijsselse ambtenaar tot 35 jaar.

Jonge ambtenaren van verschillende organisaties uit de hele provincie hebben het initiatief genomen om jullie bij elkaar te brengen en concreet handvatten mee te geven om voor verandering te zorgen. Wij zorgen voor een korte en krachtige introductie (à la TEDTalks), en gaan daarna zo snel mogelijk over tot het belangrijkste deel van de dag: jou op inspirerende en flitsende wijze laten zien hoe jij jouw werkzaamheden eens anders aan kan pakken! Niet praten over de veranderende rol van de overheid door de jaren heen, maar met elkaar actief aan de slag: in het nu én de toekomst!
Wat kun je concreet verwachten? Naast de inspirerende TEDTalks zijn er workshops van onder andere  Egostrippen, Ynnovate en de Bestuursacademie Nederland en een aantal inspirerende verrassingen! We sluiten af met een netwerkborrel, waar je gezellig kan napraten met de nieuwe contacten die je gegarandeerd hebt opgedaan tijdens het programma.

Op dit moment worden de laatste plekken in het programma ingevuld. We houden je hier natuurlijk van op de hoogte. Reserveer donderdag 5 maart in ieder geval in je agenda. We hopen dat jij ook aanwezig bent!

Wat:de allereerste Overijsselse Jonge Ambtenarendag!

Wanneer: donderdag 5 maart

Tijd: 13:00 tot 18:00 uur, inclusief borrel

Locatie: Hazemeijer Hengelo 

Prijs: gratis!

Wil je op de hoogte gehouden worden? Of heb je vragen? Stuur dan een mail naar oja@overijssel.nl!