Al weer de 5e Talentenproeverij!

Bijna 160 deelnemers lieten zich verrassen door onze menukaart. Dat de Talentenproeverij inmiddels een succes is konden we al zien aan de vele vooraanmeldingen. We zagen ook heel veel nieuwe gezichten!

Wat is de Talentenproeverij?

Op de Talentenproeverij kom je  in aanraking met het beschikbare opleidings- en trainingsaanbod in onze regio. De menukaart staat  boordevol bruisende workshops.

Er was voor ieder wat wils. Proeverij-workshops als: Leef je Bucketlist, Politiek geneuzel, Hoe verkoop ik mijn advies, Mindfulness, Bruisend aan het werk (Blik),  Egostrippen en nog veel meer. De proeverij is speciaal voor medewerkers van Talentenregio-organisaties.

Naast de workshops waren er op 14 februari twee enthousiaste sprekers:

Debbie Kotteman liet op verrassende wijze zien hoe je je kunt laten inspireren door de kracht van kleur.  Jouw buitenkant laat zien wie je bent, direct en zonder woorden.

Kevin Weijers vertelde over zijn (80) experimenten de wereld rond. Waarom mailen we bijvoorbeeld zo veel? Kan dat ook anders? Dat was zijn eerste experiment. Hij zet, na inmiddels 30 experimenten, organisaties graag aan het denken hoe zij het werk anders kunnen doen.

Ook is er de hele dag een professionele fotograaf aanwezig geweest om je profielfoto op LinkedIn en Talentenregio op te frissen.  Binnenkort zien we dus  bij alle deelnemers van de Talentenproeverij een mooie foto bij het profiel op de Talentenregio-website!!!

Zie het filmpje voor een sfeerimpressie van deze mooie dag!

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via info@talentenregio.nl

Quotes uit de evaluatie:

  • De succes formule werd herhaald, never change a winning formula!
  • Leuk om collega’s uit alle werkvelden te treffen.
  • Goed georganiseerd, goed uitgevoerd, enthousiasme wordt goed overgebracht.
  • Eerste spreker, Debbie Kotteman: Leuk gebracht mooie start van de dag. Bijzonder hoe de voorkeur voor kleur gekoppeld kan worden aan eigenschappen. Wat een enthousiaste spreekster. En ook nog eens heel grappig en een leuk onderwerp.
  • Ynnovate: Prima workshopleiders en echt een proeverij van wat de mogelijkheden zijn. Leuk.
  • TMA talentontwikkeling: Smaakt naar meer!
  • Tweede spreker, Kevin Weijers: Super goed verhaal. Deze man heeft mij geraakt met zijn verhaal en geeft mij inspiratie om dingen wellicht anders aan te pakken.
  • Goed beeld gekregen wat Talentenregio doet.
  • Hoe verkoop ik mijn advies: Deze lijkt mij erg relevant. Kan ik echt wat aan hebben in de praktijk.
  • Bruisend aan het werk: Interessant. Eye opener. Leuke afwisseling van informatie en zelf met oefeningen aan de slag.