Overslaan en naar de inhoud gaan

Leren en ontwikkelen

Werken bij een organisatie die is aangesloten bij Talentenregio, betekent werken bij een organisatie die zich inzet voor ontwikkeling en talent. Wij stimuleren ontwikkeling door het aanbieden van (vak)trainingen. Alle medewerkers van Talentenregio-organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden. Wij bieden een zeer divers aanbod aan, zodat er voor elke medewerker wel een passende en inspirerende training tussen zit. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor een Talenten Motivatie Analyses (TMA) of voor de training Growth Mindset. Ook bieden wij trainingen aan op het gebied van de gemeentelijke omgeving, leiderschap en organiseren wij trainingen gericht op actualiteiten, zoals Online/offline netwerken en Meer verbinding met Teams.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Hier vind je het volledige aanbod van trainingen die wij de komende tijd aanbieden.

Via onze activiteitenkalender kun jij je aanmelden voor de gewenste training. Heb je behoefte aan een training die (nog) niet op onze kalender of in onze trainingsgids staat? Neem dan contact met ons op via trainingen@talentenregio.nl of via 0529 - 438 900. Het is mogelijk samen een training te ontwikkelen die aansluit op jouw behoeften of op die van jouw team!

Binnen Talentenregio zijn een aantal coaches en mentoren actief die zich inzetten voor de ontwikkeling van medewerkers binnen de Talentenregio-organisaties. Samen met hen kun je ontdekken of hij/zij iets voor jou kan betekenen én kun je samen kijken naar een plan dat bij jou past.

Als medewerker van een Talentenregio-organisatie ben je van harte welkom bij Loopbaancentrum Blik. Door alle veranderingen en ontwikkelingen in organisaties en op de arbeidsmarkt draait het tegenwoordig steeds meer om zelfkennis, vitaliteit en (zelf)presentatie. De loopbaanadviseurs van Blik denken graag met jou mee over jouw loopbaan. Blik beschikt over diverse testen, methoden en netwerkcontacten om je verder op weg te helpen.