De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt als verkeerskundige bij de gemeente Zwolle. Mijn werkplek was in het stadskantoor. Als verkeerskundig adviseur en later als verkeerskundig projectleider, heb ik met collega's gewerkt aan het verkeersveiliger en leefbaarder maken van de stad. De laatste vijf jaar bij Zwolle stond voor mij vooral in het teken van het verbeteren van het fietsklimaat. 
 
Na mijn baanwissel in mei van het afgelopen jaar, kijk ik nu in Dalfsen naar de kansen voor de fiets en uiteraard ook voor het OV en de auto, want als verkeerskundige in een kleine gemeente, zijn de vraagstukken breed georiënteerd. Het werken in een nieuwe omgeving geeft mij nieuwe inzichten. Het ontmoeten van nieuwe mensen in een omgeving die ik niet ken, prikkelt mij na te denken over mijn manier van werken. Mijn collega's bij Dalfsen wil ik in het bijzonder bedanken voor de fijne landing. Ze zijn openhartig en behulpzaam, waardoor een nieuweling zich snel thuis voelt.
 
Ik vond het een spannende move, maar kijk terug op een geslaagde stap in mijn loopbaan. De samenwerking van de gemeenten binnen Talentenregio heeft voor mij een lage drempel geboden om een gedachte om te zetten in actie.​

Medewerkers aan het woord